Categories
EU finansiering Horizon 2020 Nyheter

Träffa EUREKA! Eurostars i Bryssel workshop

Träffa EUREKA! Eurostars i Bryssel workshop

Vi är mycket glada att representatanter från EUREKA! Eurostars har tillfrågat oss om att delta i Pongratz Consulting-Eurida Research Management workshop “En Route to Horizon 2020” i Bryssel som vi denna gång organiserar tillsammans med EUCOPE.

Pongratz-EUROSTARS-EURIDA

EUREKA! Eurostars programmet är ett av det största finansieringskällor för Europeiska små och medelstora företag och kommer under 2014 till 2020 att anslå över 1 Miljar Euro to SME som, i sammarbete med andra Europeiska partners, vill ta fram nya produkter, processer eller andra marknadsnära aktiviteter.

Vi är mycket nöjda att representanter från Europas två största finansiärer kommer att delta i vår Workshop och presentera dels Horizon 2020 dels Eurostars finasiering-schemat och att våra deltagare kommer att få tillfälle att träffa EUREKA! Eurostars i Bryssel workshopen, dels representanter från EU-Kommissionen

Tveka inte att kontakta oss för registrering och deltagande i workshopen i Bryssel som kommer att hållas Februari 4-5 2014.

Följ denna länk för att komma till workshopens hemsida där all nödvänding information finns.

http://www.pongratz-eurida-horizonworkshop.com/

Eller kontakta oss via mail:

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.