Vad erbjuder vi inom kommunikation

Vad erbjuder vi inom kommunikation

 

nominees1

Texter, artiklar och andra tjänster

Kanske du har en vetenskaplig nyhet som du vill göra en pressrelease omkring eller du vill göra ett reportage om denna nyhet. Pongratz Consulting kan skriva det för dig och ta med dina synpunkter och följa dina riktlinjer. Vi har även kontakter i både media och fackpress så kan hjälpa dig att publicera artikeln. Vi kan också sammanfatta vetenskapliga möten och förse dig med sammanfattningar av innehållet både ur ett vetenskapligt och lägga perspektiv.

Vi kan också hjälpa dig med att skriva broschyrer, web text, affisch text eller något annat skriftligt material som du kan behöva. Tillsammans med Sofia Kuhn så representerar vinnarna av Communication Star priset 2011 för bäst kommunikation så du kan känna dig säker på att vi kan se till att din nyhet kommer ut till allmänheten.

Strategisk Kommunikations Planering

Kanske du vill göra din egen kommunikation arbete men behöver lite hjälp att planera och komma igång. Med en god förståelse för hur kommunikationen är avgörande för att nå målen samt av behovet av att regelbundet utvärdera de verktyg som införts, kan vi ge dig, din organisation eller projekt råd för att planera era insatser.

Projekt kommunikation

Vi kan utarbeta en plan för ditt projekt om hur man bäst når ut brett baserat på din budget och behov. Vi kommer då att ta hand om all din kommunikation under projektets löptid från planering att införa alla kommunikationsverktyg för aktiv kommunikation av projektets resultat till de olika relevanta målgrupper.

Uppsökande arbete

Har du frågor om hur din idé står sig? Eller behöver du göra en studie kring vissa frågor? Vi står till förfogande om de skulle behöva hjälp. Vi söker igenom den information som finns online och sammanställer det med referenser till källmaterialet. Om du så önskar så uppsöker vi författarna och ställer kompletterande frågor.

Kontakta oss gärna för mer information, antigen via vår Kontakt Formulär eller via epost

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

Share Button