Horizon 2020 Training Workshop Brussels Feb 4-5 2014

Pongratz Consulting-Eurida Research-EUCOPE
Pongratz Consulting-Eurida Research-EUCOPE

Horizon 2020 Training workshop

Pongratz Consulting, tillsammans med EUCOPE (European Confederation of Pharmaceutica Entrepreneurs) och Eurida Research Management organiserar ett Horizon 2020 tränings workshop i Bryssel den 4-5 Februari 2014. Vid denna tillfälle kommer vi att gå idenom allt som företag och myndigheter behöver veta inför Horizon 2020. Vi kommer att gå igenom policy bakgrunden, skillnaderna mellan Horizon 2020 och EU förra ramprogram FP7 och mycket annat.

Vi är mycket glada att EU kommissionen kommer att finns representerad på workshopen som vi organiserar i Bryssel. Dr Rudolf Strohmeier (Deputy Director-General) från DG-Research & Innovation kommer att presentera EU Kommissionens syn på Horizon 2020 och vilka förväntningar som ställs på deltagarna.

Vi kommer även att diskuetera hur det är att delta i EU finansierade projekt, och vi kommer att gå igenom hur EU finansierade ansökningar skall planeras, administreras och implementeras. Vi har även inkluderat möjligheten för deltagare att presentera sina pågående EU projektansökningar så att vi kan kommentera dessa och ge råd Om ni är intresserade att delta eller har frågor kontakta oss gärna via kontaktformuläret eller via epost Ingemar.Pongratz (@) Pongratzconsulting.com Agendan finns här som PDF Välkommen

Horizon 2020 Training Workshop Brussels

final AGENDA – Horizon 2020

 

Share Button