eVerktyg för EU-projekt

Anpassade eVerktyg för EU-finansierade projekt:

Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting har etablerat samarbete med Miia Klingstedt.

Miia Klingstedt har forskarbackgrund från Stockhoms Universtitet, Material Kemi och har kunskap om utveckling av hemsidor och projekt verktyg. Tillsamans med Ingemar Pongratz från Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting kommer vi att erbjuda specifika projekt verktyg speciellt utvecklade för att möta behovet som  EU finansierade projekt kan komma att behöva.

Här kommer vi att dra fördel av erfarenheten som Ingemar Pongratz och Pongratz Conslting har om behoven och utmaningar som EU finansierade projekt har.

Projekt verktyget kommer att vara enkelt och vara speciellt anpassat för EU finansierade projekt och för att stödja Kommunikations aktiviteterna som EU finansierade projekt skall utföra.

Vi kommer att ta fram ett projektverktyg som kommer att vara enkelt att använda, med kopplinagar till olika Sociala Medier. Detta kommer att göra det enkelt för projektet att uppdatera projektets olika sidor tex exempel i olika Sociala Medier.

Verktyget kommer också att underlätta andra aktiviteter som tex projekt rapportering, kommunikation mellan partners och förenkla utbyte av information och material mellan projektets deltagare.

Kontakta oss gärna för mer information om projekt verktyget eller  hur vi på Pongratz Consulting kan hjälpa er att ta fram, planera och genomföra EU finansierade projekt.

Använd gärna kontaktformuläret (öppnas i ett nytt fönster) eller skicka oss en epost:

Ingemar.Pongratz (a) pongratzconsulting.com

Share Button