Konsult tjänster

Konsult tjänster

Pongratz Consulting är en del av Fenix Scientific och etablerades av Ingemar Pongratz 2011. Pongratz Consulting erbjuder tjänster till företag, myndigheter coh andra organisation som söker och vill etablera sig i den Europeiska forsknings arenan och som söker Offentlig eller EU finansiering för sina projekt.

Vi kan även hjälpa företag och organisationer som behöver vetenskaplig stöd inom olika projekt

Ingemar Pongratz har en Ph D inom biovetenskaper och har en omfattande publikation lista fokuserat på effekterna av kemikalier och näringsämnen på människors hälsa.

Ingemar Pongratz kompetens inom molekylärbiologi, endokrinologi och toxikologi vidareutvecklas genom ett omfattande vetenskapligt nätverk.

Vi har nyligen inkluderat Miia Klingberg i vår verksamhet och kan nu stödja projekt som är i behov av spetskompetens inom material kemi.

Om du behöver vetenskaplig rådgivning, organisera en workshop och måste identifiera deltagarna, eller behöver råd för att hitta lämpliga samarbetspartners, tveka inte att kontakta oss för hjälp och råd.

Andra konsult tjänster som vi tillhandahåller inkluderar tex identifiering av nyckelpersonner, speciellt inom EU, eller etablera och undersöka möjligheten mellan organizationer.

Vi kan även hjälpa organisationer och projekt som är i behov av kommunikation stöd. Ingemar Pongratz och Sofia Kuhn på Pongratz Consulting har lång erfarenhet av att planera och av att implementera kommunikations instser, och vi har även erfarenhet av att planera och ta fram till exempel hemsidor och planera hur ett projekt bör förhålla sig inom olika Sociala Medier

Tveka inte att kontakta oss för en disskussion, använd gärna vår kontaktformulär eller skicka oss en epost

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

Share Button