Utvärdering av EU ansökningar

Pongratz Consulting introducerar ny tjänst: Utvärdering av EU ansökningar

Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting har tagit emot ett flertal förfrågningar från kunder som efterfrågar hjälp med att utvärdera olika typer av EU ansökningar som till exempel Horizon 2020 som skall skickas in till EU Kommissionen senare i höst.

Eftersom det finns ett behov av en ny tjänst som våra kunder efterfrågar så har vi på Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting bestämt oss för att möta denna efterfrågan genom att introducera en ny tjänst där vi hjälper kunder med att matcha deras ansökningar till olika EU finansierade projekt utlysningar.

Vår tjänst inkluderar rådgivning, där vi tillsammans med Konsortiet går igenom projekt och utlysningen som Konsortiet är intresserad av. Vi kommer att gå igenom utlysningen, identifiera nyckelorden och diskutera tillsammans med Konsortiet hur deras projektansökan möter utlysningen och om det finns ett behov av att introducera ytterligare kompetens

Vi kommer även att ta fram en tidsram tillsammans med Konsortiet för att säkerställa att det konsortiet inte hamnar i tidsnöd under ansöknings arbetet och även att det finns tid för att ta del av den erfarenheten som Ingemar pongratz och vi andra på Pongratz Consulting besitter inom området.

Kontakta oss gärna för mer information, använd gärna vår Online Kontakt Formulär eller skicka oss en epost till:

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

SAM_0357

Share Button