Horizon 2020 Workshop

IP Logo

Horizon 2020 Workshop:

Ingemar Pongratz och Sofia Kuhn från Pongratz Consulting har, tllsammans med Eurida Research Management i Berlin, tagit fram en Horizon 2020 workshop koncept som syftar till att ge detaljerad information om  Horizon 2020 finansiering och även andra EU finansieringsformer som startade 2014.

Horizon 2020 innehåller flera nyheter jämfört med tidigare ramprogram och dess struktur är ny.

Det är viktigt att känna till vilka dessa förändringar är och varför de kom till för att vara i stånd att skriva en ansökan med goda chanser att erhålla finansiering. Det är också viktigt att känna till det strukturella förändringar som följde med Horizon 2020 där flera program gick ihop och slog samman till det som nu är Horizon 2020.

Pongratz Consulting har tillsammans med Eurida Research Management utarbetat ett heltäckande informations workshop som belyser Horizon 2020, vilka ändringar Horizon 2020 har gått igenom jämfört med tidigare EU finansiering och hur en ansökan bör utformas för att bäst bemöta dessa ändringar.

Vi organiserar workshopen i olika EU städer med jämna mellarum, men om det finns intresse för er och er organization att ta del av informationen som vi går igenom i vår Horizon 2020 workshop dessa tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan organisera en workshop.

Skicka oss gärna via E-Post till:

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com eller

eller online via kontaktformuläret.

Mer information finns här:

[wpdm_file id=12 title=”true” desc=”true” ]

Share Button