Introduktion Pongratz Consulting

Introduktion Pongratz Consulting

Har du en bra idé som du har funderat på? Kanske vill du kommercialisera din idé?

Eller du vill utöka din projektportfölj men du behöver ytterligare partners, råd och praktisk support?

Vi kan hjälpa dig att omvandla dina idéer till konkreta projekt genom att ge stöd och råd om hur man skall närma finansiärer. Vi kan också hjälpa dig att närma nyckelpersoner, inom och utanför EU, för att se till att du optimerar dina chanser att söka EU finansiering genom att delta eller leda EU projekt.

Vi kan hjälpa dig att organisera och administrera ansökningsprocessen och vi kommer se till att du flyttar framåt och undvika flaskhalsar. Vi kan identifiera partners för forskningsprojekt, organisera ditt första möte och ger skräddarsydd utbildning om hur man bäst förbereder och skriv ditt förslag.

Vi är baserade i Stockholm och vi har ett flertal samarbeten med organizationer, företag och Universitet över hela Europa. Vi kan hjälpa till med att hitta lämpliga partners och hjälpa till med att bygga ett EU projekt konsortium som har goda chanser för att erhålla EU finansiering.

Vi har erfarenhet av flera olika EU fonder, framförallt av Horizon 2020, men vi kan även hjälpa till med till exempel EUREKA EUROSTARS, ERDF och andra EU finansieringsprogram.

Photo by Lumen Bigott
Photo by Lumen Bigott

Vi finns ofta i Bryssel och deltar eller organiserar i olika EU möten och EU workshops. Vår medarbeteare Sofia Kuhn finns i Bryssel och har lång erfarenhet av planering och implementering av EU finansierade projekt. Vi har däför möjlighet att representera organization i Bryssel genomtemot EU Kommissionen och andra EU intressenter på plats.

Vi kan se till att din projektidé har en framtid så tveka inte att kontakta oss för en diskussion. Vi erbjuder flera tjänster och vi är flexibla, vilket gör att vi kan erbjuda olika betalningsmodeller som är anpassade för er organisation.

Kontakta oss för mer information, antigen via epost eller via kontakt formuläret som öppnas i ett nytt fömster

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

 

Share Button

Leave a Reply