Vetenskaplig Analys

File:Rouelle_d_or_Balesme_Haute_MarneVetenskaplig Analys

Pongratz Consulting har lång och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med substanser som påverkar hormonbalansen och därför kan ge upphov till effekter som manifesteras senare. Genom den forskning som utfördes av Ingemar Pongratz så har Pongratz Consulting lång erfarenhet av hur kemiska och näringsämnen påverkar människors hälsa.

Dessutom har vi genom vårt deltagande i olika EU-finansierade projekt och andra EU finansierade aktiviteter, ett omfattande nätverk av experter som vi kan utnyttja för att bedöma hur olika substanser kan påverka olika system.

Pongratz Consulting kan hjälpa organisation och företag med att göra en initial bedömning om hur olika substanser påverkar människors hälsa.

Denna analys baseras på tillgänglig vetenskaplig litteratur  som vi kommer att studera och utfrån denna litteratur kommer vi att ge råd och stöd. Rapporten kommer naturligtvis att anpassas till målgruppen så att informationen är enkel att förstå och ta till sig.

 

Dessutom kan vi, om informationen som du söker inte är tillgänglig eller om du behöver samla in mer information, ge råd om olika sätt att samla mer information, vilka organisationer bör kontaktas och hur man sammarbetar med myndigheter både på nationell och europeisk nivå.

Så om du är i behov av stöd eller hjälp kontakta oss så att vi kan diskutera och gå igenom vad som ni behöver. Använd gärna vår kontakt formulär eller skicka oss en epost så kan vi sätta upp en tid för diskussion.

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

Share Button