Exempel på våra tjänster

Exempel på våra tjänster

Pongratz Consulting hjälper som stödjer företag och organisationer att söka Europeiskt Finansiering eller som vill etablera sig i den Europeiska Forskningsområdet för att hitta nya sammarbetspartners eller öka kunskapbasen och nätverk.

Pongratz Consulting är en del av Fenix Scientific AB som etablerades av Ingemar Pongratz 2012. Fenix Scientific AB bedriver forskning inom Life Science området och stödjer även kunder att etablera sig inom EU forskning och EU finansiering.

images

Vi kan även stödja våra kunder under implementering av olika typer av EU projekt som tillexempel Horizon 2020 eller EUREKA! Eurostars.

Pongratz Consulting kan till exempled delta som partners i EU finansierade projekt och hjälpa partners med projektets kommunikations insatser.

Vi har tagit fram en kort presentation (laddas ner som PDF fil) med olika exempel över hur vi kan hjälpa våra kunder att söka och erhålla EU finansiering för olika typer av projekt.

SV Pongratz Consulting examples

Vår ambition är att vara flexibla, så tveka inte att kontakta oss för att diskuera era behov och för att finna olika uppläg på hur sammarbetet kan struktureras.

Så tveka inte att kontakta oss för en diskussion, skicka gärna oss en e-post eller använd kontakt formuläret (Öppnas i ett nytt fönster) så att vi kan boka en tid för en första diskussion

Ingemar.Pongartz(a)pongratzconsulting.com

IP Logo

Share Button