Om Pongratz Consulting

Om Pongratz Consulting:

Pongratz Consulting drivs av Ingemar Pongratz och är en del av Fenix Scientific AB. Vi har samlat Fenx Scientific AB konsultverksamhet för att kunna erbjuda våra kunder hjälp med att alla delar som ingår i EU finansierade projekt. Vi hjälper våra kunder att:

  • Identifiera
  • Planera
  • Utföra
  • Kommunicera

Offentlig finansierade projekt, i synnerhet projekt som finansieras av EU Kommissionen.

Pongratz Consulting bestod ursprungligen av Ingemar Pongratz och Sofia Kuhn. Både Ingemar Pongratz och Sofia Kuhn har lång erfarenhet av EU finansierade projekt och vi har byggt upp ett omfattande nätverk av experter.

Med kontor i Bryssel och i Stockholm, med nära förbindelser till EU, och med en djup förståelse av hur EU Kommissionen fungerar är vi väl lämpade att stödja alla typer av organisationer i arbetet att söka och erhålla EU-finansiering.

Vi har nyligen utökat och förstärkt vår kompetens framför allt inom EU projekt kommunikation. Genom att inkludera Lovisa Svensdotter kan vi nu även erbjuda Film och Dokumentärer inom vårt kommunikationsportfölj.

Våra kommunikations aktiviteter är fokuserade på att fylla alla de behov som EU finansierade projekt som till exempel Horizon 2020 projekt kan behöva, och inkluderar även Sofia Kuhn kunskap inom Sociala Medier.

Vi har även etablerat ett samarbete med CBTEC för att kunna erbjuda våra kunder andra kommunikationsmöjligheter (Massive Online Open Courses) och samarbetar med andra experter inom tex elektroniskt layout och design av hemsidor.

Om ni vill veta mer om Pongratz Consulting tjänster för att hjälpa er med att ansöka om EU finansiering, tveka inte att kontakta oss, antingen via vår online kontaktformulär eller via epost

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

 

Share Button