Samarbete med CBTEC

Samarbete med CBTEC

Ingemar Pongratz och Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting har etablerat ett samarbete med den finska ny-bildade företaget CBTEC.

CBTEC har utvecklat Eliademy, ett platform för utveckling av online kurser som möjligör att lärare och elever kan utbyta idér, tankar och annan information både i planerade sammanhang och även spontant. CBTEC utvecklar MOOCs (Massive Online Open Courses) kurser. MOOCs erbjuder även nya möjligheter för kommunikation mella EU finansierade project och olika intressenter eller konsumenter.

Slide1

Pongratz Consulting har etablerat denna samarbete med övertygelsen att MOOCs och Elidemy representerar ett ypperligt redskap för EU-projekt kommunikation och att den kommer att tillföra våra kunder nya möjligheter att ansöka om EU finansiering från till exempel Horizon 2020.

Genom Eliademy, EU finansierade projekt kommer att kunna kommunicera med konsumenter och intressenter coh kommer även att kunna ta del av deras idér och förslag, dvs etablera två-vägs kommunikation mellan projektet och projektets omgivning.

Vi är mycket glada över denna samarbete och vi ser fram emot möjligheten att utveckla kurser. Så tveka inte att kontakta oss för mer information, antigen via kontaktformuläret eller via epost:

Ingemar.Pongratz@pongratzconsulting.com

 

Share Button