Categories
EU finansiering Horizon 2020

Sänkt Anmälningsavgift till Horizon 2020 workshop under December

Pongratz Consulting-Eurida Research-EUCOPE
Pongratz Consulting-Eurida Research-EUCOPE

Sänkt Anmälningsavgift till Horizon 2020 workshop under December

Vi har sänkt anmälningasvagiften för Horizon 2020 workshopen I Bryssel för de som anmäler sig under December 2013.

Deltagare som anmäler senast sista December 2013 betalar  EUR 500 istället för EUR 600.

Under workshopen kommer vi att gå igenom Horizon 2020 finansiering och hur du kan dra nytta av EU finansiering.

Välkomna

 

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.