Categories
Nyheter Sammarbete

Pongratz Consulting etablerar samarbete med CBTEC

Pongratz Consulting etablerar samarbete med CBTEC:

Som en led i vår strävan att erbjuda smidiga lösningar för EU finansierade projekt, så har Fenix Scientific / Pongratz Consulting etablerat ett samarbete med CBTEC.

CBTEC är ett finsk företag som erbjuder en plattform för MOOCs (Massive Online Open Courses). MOOCs erbjuder möjligheter för användarna att ta fram ett IT-baserad kurs model som ger lärarna och studenter att intragera över stora avstånd.

CBTEC har utvecklat ELIADEMY, som är en stabil och användarvänlig platform som möjligör kommunikation mellan projektet och användarna.

Inom Horizon 2020 kravet på EU-projekten inom Kommunikation har skärps. I Horizon 2020 projekt skall kommunikations strategin utvecklas till en dialog mellan projektet och användare. Med Eliademy  har vi en mäjlighet att erbjuda en stabil plattform som stödjer dialog och utbyte av information mellan projektet och andra organizationer.

Vi är mycket glada över denna samarbete och vi ser fram emot att utveckla MOOCs kurser.

Tveka inte att kontakta oss för mer information

 

Slide1

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.