Categories
Horizon 2020 Nyheter Seminarium

Pongratz Consulting deltar i ICT ansöknings dag

Pongratz Consulting deltar i ICT ansöknings dag

Chimborazo

Ingemar Pongratz från Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting kommer att representera föreatget i Florens i Oktober 2014 i ett workshop:

ICT Proposers’ Day

Workshopen som organiseras av EU Kommissionen syftar till att presentera EU Kommissionens Horizon 2020 utlysningar inom ICT (Information och Kommunikations teknology) och kommer utan tvekan att samla en mängd deltagare som vill lära sig mer om Horizon 2020.

Workshopen som EU Kommissionen orgaserar kommer att hållas i Florens mellan den 9-10 Oktober 2014. Deltagarna, som kommer att inkludera representanter från Akademin, olika Europeiska Forskningsinstitut, Industri och inte minst småföretag och representanter försmå företagsorganisationer  kommer att få tillfälla att träffas för att utbyta erfarenheter, lära sig mer om Horizon 2020, och inte minst etablera viktiga kontakter, söka samarbeten och planera Horizon 2020 utlysningar.

För Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting är detta ett viktigt tillfälle att presentera våra aktiviteter och vår erfarenhet inom EU ansökningar och EU projekt kommunikation. Deltagande i dessa EU fokuserade workshops är också viktiga för att säkerställa att vi kan ge våra kunder den bästa servicen och att vi alltid har den senaste information om vad som händer inom Horizon 2020 utlysningar.

Dessa möten ger oss också en bra möjlighet att utöka vår kontakt nätverk och ger oss möjlighet att stödja våra kunder med ansökningar, kontakter och kunskap.

Vi från Pongratz Consulting ser fram emot att delta i denna möte och vi står givetvis till förfågande för att diskutera samarbeten eller om kunder vill tillgång till våra tjänster i olika EU Horizon 2020 ansökningar.

För att boka möten med oss använd gärna vår online kontaktformulär eller skicka oss ett email:

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

EU flags

 

 

Share Button