Categories
Nyheter

Nya Kommunikationstjänster

 

Nya Kommunikationstjänster

Pongratz Consulting utökar sina tjänster inom forskningskommunikation och erbjuder nu filmproduktion för våra kunder.

I och med vårt ny etablerade samarbete med film producenten Lovisa Svensdotter som har lång, gedigen erfarenhet  filmer och dokumentärer kommer vi att erbjuda ett utökat utbud av filmtjänster inom kommunikation. Vi riktar oss både mot Horizon 2020 EU finansierade projekt och mot andra forskningsintensiva områden där olika organisation vill kommunicera sin forskning till allmänheten.

IMG_0582

Lovisa Svensdotter erfarenhet inom filmproduktion, tillsammans med Ingemar Pongratz erfarenhet inom forskning och inom forskningskommunikation gör att vi kan vi erbjuda våra kunder möjligheten att använda film som ett format för att presentera sin forskning för allmänheten.

Filmer produktion är komplex. Produktion av filmer kräver tid och erfarenhet.

Det kräver också kunskap om hur allmänheten kommer att ta emot och tolka informationen som presenteras.

Det är viktigt att säkerställa att budskapet är anpassat till publiken så att budskapets tas emot coh tolkas på rätt sätt. På så sätt undviker man missförstånd och övantade reaktioner.

Pongratz Consulting kan hjälpa er med planering och produktion av filmerna. Vi kan även se till att materialet är anpassat till olika format, tex för Sociala Medier eller för filmvisning.

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av av våra olika kommunikationstjänster, använd gärna vår kontaktformulär (öppnas i ett nytt förster) eller använd e-post addressen nedan

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.