Categories
Horizon 2020 Möte

Möt Pongratz Consulting i Horizon 2020 möte

Möt Pongratz Consulting i Horizon 2020 möte i Lyon:

Ingemar Pongratz från Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting kommer att delta i ett Horizon 2020 partnering möte i Lyon den 4 July.

“European Brokerage Event for the H2020 “Health, demographic change and wellbeing” 2015 calls”

Mötet som organiseras av Lyonbiole tillsammans med andra organisationer syftar till ge ny information om hur Horizon 2020 projekt ansökningar skall skrivas samt kommer att deltagarna möjlighet att diskutera de kommande Horzion 2020 utlysningar som har deadline under hösten 2015.

Vidare kommer deltagarna att få möjlighet att etablera nya kontakter som kan resultara i nya sammarnbeten och Horizon 2020 projekt ansökningar.

Ingemar Pongratz från Pongratz Consulting kommer att delta i denna workshop och kommer att ta del av både den nya informationen om hur Horizon 2020 ansökningar skall utformas och kommer även att söka nya sammarbeten inom kommunikation och inom Fenix Scientific vetenskapliga aktiviteter.

Denna information kommer förstås att komma Pongratz Consulting kunder till godo efterson vi kommer att kunna utforma ansökningar på ett bra sätt med all den nya informationen som kommer att presenteras.

Om ni vill att Pongratz Consulting skall representera er organisation under mötet och söka efter partners eller Horizon 2020 projekt så kontakta oss gärna så kommer vi att försöka hitta partners eller projekt som kan vara av lämpliga att kontakta senare.

Om ni vill ta del av denna möjlighet, kontakta oss gärna antigen via epost eller via vår online kontakt formulär så kan vi diskutera era behov.

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

banner-1

 

 

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.