Categories
EU finansiering Horizon 2020 Seminarium

Mer om Horizon 2020 information workshop

horizon2020-prezivisual-309-235

Tillsammans med Rita Clancy från Eurida Research Management har Ingemar Pongratz från Pongratz Consulting utvecklat en Horizon 2020 Informations workshop. Detta träningstillfälle har fått mycket uppmärksamhet och vi har därför tagit fram mer information.

Informationen finns tillgängligt på engelska och innehåller en kort beskrivning om vad workshopen innehåller och vilka olika moment som vi diskuterar och gå igenom.

Informationen finns enkelt att ladda ner på nedladdnings-sidan

Tveka inte att kontakta oss om det finns ytterligare frågor eller om ni behöver mer information

images

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.