Categories
Horizon 2020 Möte Sammarbete

Pongratz Consulting i Bryssel Okt 17-18

Ingemar Pongratz och Sofia Kuhn kommer båda att finnas i Bryssel i samband med ett EU Informations möte om Horizon 2020 finansiering for små och medelstora företag (SME)

Så om ni vill träffa oss för att diskutera evevntuella sammarbetsprojekt inför Horizon 2020 så tveka inte att kontakta oss, antigen via mail eller använd kontaktformuläret så sätter vi upp en tif

Vi ser fram emot att träffa er och diskutera eventuella sammarbetsprojekt

 

Sofia Kuhn at Horizon 2020 Workshop In Berlin 2013
Sofia Kuhn
Ingemar Pongratz i Berlin
Ingemar Pongratz

 

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.