Categories
Horizon 2020 Nyheter Seminarium

DG-Research and Innovation deltar I EUCOPE workshop om Horizon 2020

Pongratz Consulting-Eurida Research-EUCOPE

DG-Research and Innovation deltar I EUCOPE workshop

Vi är glada att kunna meddela att vi har fått bekräftat att DG-Research and Innovation deltar I EUCOPE workshop som organiseras av Pongratz Consulting och Eurida Research Management tillsammans med EUCOPE.

Dr. Rudolf Strohmeier, Deputy Director-General, DG Research & Innovation har bekräftat att han kommer ge en presentation som kommer att belysa hur Eu Kommissionen ser på Horizon 2020 finansierings programmet och vilka förväntningar EU kommer att ha på projekten som kommer att finansieras. Vi är mycket nöjda att få del av detta information och är säkra att EUCOPE workshop deltagare kommer att få mycket stor nytta av denna information.

Skillnaderna mellan Horizon 2020 och föregående ramprogramm FP7 är påtågliga och framgångsrika ansökningar kommer att behöva ta stor hänsyn till nyheter till exempel inom kommunikations området.

Under denna workshop kommer vi att presentera olikaheterna mellan FP/ och Horizon 2020 och vi kommer att diskutera hur en ansökan kan struktureras för att att hänsyn till EU Kommissionen nya synsätt på EU projekt ansökningar

Deltagarna kommer även att få tillfälle att presentera och diskutera sina projektidéer med experterna från Pongratz Consulting, Eurida Research och Berkley Associates för att få information och råd.

Så välkommer till Bryssel till Horizon 2020 workshopen 4-5 Februari 2014

För mer information om Horizon 2020 workshopen besök hemsidan.

Om ni vill komma till registreringssidan följ denna länk och fyll in informationen så kontaktar vi er snarast med mer praktiskt information

 

Share Button