Categories
Nyheter

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Det gamla året 2014 är snart slut och det dags för 2015 att börja. Ingemar Pongratz från Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting önskar er alla Gott Nytt År 2015!

Vi hoppas att det nya året blir framgångsrikt och att alla nyheterna inom Horizon 2020 och andra former av offentlig finansiering kommer att innebära intresssanta möjligheter att erhålla finansiering för era olika projekt.

Pongratz Consulting har den expertis som behövs för att planera och administrera olika projekt ansökningar och vi är redo att hjälpa till

Så tveka inte att kontakta oss om ny har frågor eller behöver hjälpa med olika ansökningar. Skicka ett meddelande antingen via epost eller använd vår online formulär så kommer vi att svara på era frågor.

 

Ingemar.Pongratz(a)pongratzconsulting.com

1357615416_1

Share Button

By admin

Ingemar Pongratz är konsult och EU expert med lång erfarenhet av att planera, skriva, administrera, kommunicera och rapportera EU-finansierade projekt.

Ingemar Pongratz tidigare erfarenhet inkluderar flera olika projekt såsom som tex ex Kollaborativa Projekt, Marie Curie projekt och Marie Curie programm. Ingemar Pongratz has framgångsrikt skrivit ansökningar som har resulterat i mer än 500 Million SEK för Pongratz Consulting kunder och andra organizationer.
Ingemar Pongratz har även lång erfarenhet av EU projekt kommunikation och har sammarbetat med stora organizationer som WWF för att kommunicera EU finansierade forskningsresultat till konsumenter. Ingemar Pongratz har även organiserat flera workshops, seminarier, EU Parlaments debatter och deltar aktivit inom olika utbildningsinsatser.
För hans arbete inom kommunikationsområdet så tilldelades Ingemar Pongratz Kommunikation Star priset för bästa EU projekt Kommunikation 2011.
Ingemar Pongratz har också en framgångsrikt backrund inom forskning och har publicerat ett 40 tal vetenskapliga artiklar, författat flera bok-kapitlar och även varit Editor och ansvarig för en bok som belyser riskerna associerade med kemiska kontaminenter i mat.
Ingemar Pongratz har även handledare erfarenhet av ett flertal Post-docs och doktorander.